United ima još jednog Rashforda

Ashley Fletcher traži šansu

United ima još jednog Rashforda

Midhat Šljivak

Priča Marcusa Rashforda, mladog napadača Manchester Uniteda, zaista je nevjerovatna.

U samo nekoliko mjeseci mladi napadač je od anonimusa i školarca postao zvijezda Old Trafforda i reprezentativac Engleske.

Ipak, ne očekuju se samo od Rashforda velike stvari na Teatru snova. Još jedan momak iz prikrajka vreba šansu za nastup u prvom timu.

Radi se o napadaču Ashleyu Fletcheru, koji trenutno igra kao posuđen igrač u ekipi Barnsleya, a s kojom je izborio nastup u Championshipu naredne sezone.

Aktuelni trener ovog tima Paul Heckingbottom vjeruje kako Fletcher može krenuti istim stopama kao i Rashford.

"Ne znam kakva je situacija tamo, ali da je ostao u Manchesteru, vjerovatno bi dobio priliku za igru ispred Rashforda. Vjerujem da će biti sve bolji i bolji. United će vidjeti njegov napredak, jer znaju o kakvom se potencijalu radi", smatra menadžer Barnsleya.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 20-godišnji napadač je Barnsleyu posuđen u januaru. Odigrao je 20 utakmica, a postigao je pet pogodaka uz četiri asistencije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi