Bh. fudbaler na korak od Atalante

Zukanović jutros napustio trening Rome

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović nakon samo šest mjeseci najvjerovatnije će napusiti redove Rome.

Zukanović je u januaru stigao u rimsku ekipu iz Sampdorije, ali čini se da će nakon samo šest mjeseci napustiti Olimpico. Već nekoliko dana špekuliše se o tome da će Zukanović svoju karijeru nastaviti u dresu Atalante.

Italijanski mediji prenijeli su danas da je bh. reprezentativac napustio jutrošnji trening Rome, te da je otputovao na ljekarske preglede u Bergamo. Kako pište "Football Italia" transfer Ervina Zukanovića u Atalantu trebao bi biti danas ozvaničen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako je njegov agent Silvio Martina pokušao demantovati da Zukanović napušta Romu, danas je gotovo izvjesno da bh. fudbalera od Atalante dijele još samo ljekarski pregledi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.