Oglasio se agent Ervina Zukanovića

Bh. igrač na izlaznim vratima Rome

Oglasio se agent Ervina Zukanovića

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović nakon samo šest mjeseci najvjerovatnije će napustiti ekipu Rome.

Zukanović je na Olimpico stigao u januaru iz Sampdorije, ali čini se da za njega više nema mjesta u ovoj rimskoj ekipi. Naš reprzentativac svoju karijeru najvjerovatnije nastavit će u Atalanti, ali njegov agent Silvano Martina još uvijek ne želi potvrditi ovaj transfer.

"Klub se mora oglasiti oko toga da li je transfer već dogovoren. Upravo idem u Rim da razgovaram sa Zukanovićem tako da ne vjerujem da će se baš sutra priključiti Atalanti", rekao je Martina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanska Gazzetta dello Sport danas prenosi da će Zukanović najvjerovatnije već sutra odraditi ljekarske preglede nakon čega će potpisati za Atalantu. Kolonija bh. igrača u Romi lagano se rasipa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi