Vrijeme je za odlazak?

Mandžukić mijenja Juve još jednim velikanom?

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ovog bi ljeta mogao napustiti Juventus.

On se početkom ljeta povezivao sa transferima u West Ham ili Barcelonu, ali od toga na raju nije bilo ništa. Ipak, sada engleski mediji pišu o tome da bi Mario mogao da pređe u Chelsea.

Italijanski stručnjka na klupi ovog kluba Antonio Conte nije uspio da dovede Romelu Lukakua i trenutno traži njegovu alternativu. Izbor je navodno pao na Mandžukića za kojeg Conte smatra da bi se veoma dobro snašao u Engleskoj zbog svog načina igre.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, pozitivna stvar za Chelsea je ta da bi Marija mogli dovesti za 25 miliona eura, što je samo trećina od iznosa kojeg su namjeravali ponuditi za Lukakua.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.