Stigla zanimljiva ponuda za Marija Mandžukića

Na meti londonske ekipe

Stigla zanimljiva ponuda za Marija Mandžukića

Endin Čaušević

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić ovog ljeta mogao bi napustiti ekipu Juventusa.

Aktuelni prvak Italije ima namjeru da u tim dovede prvog strijelca lige u prošloj sezoni Gonzala Higuaina što će vjerovatno značiti da će Mandžukić napustiti klub. Iako je Hrvat u nekoliko navrata izjavio da će ostati, italijanski mediji prenose da je stigla i prva ponuda za ovog napadača.

Kako piše Football Italia, Mandžukić bi svoju karijeru mogao nastaviti u dresu West Hama. Londonska ekipa koju predvodi Slaven Bilić poslala je ponudu za ovog napadača u vrijednosti od 18 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznato je da je Mandžukić u Juve stigao prošlog ljeta iz Atletico Madrida za 19 miliona eura, ali bi nakon samo jedne sezone mogao napustiti redove Stare dame. Ukoliko se ozvaniči transfer Higuaina novi klub će najvjerovatnije napustiti i Simone Zaza.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi