Carragher kritikovao zvijezdu Uniteda

"Pogba je poput djeteta u školskom dvorištu"

Najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena Paul Pogba ne briljira na početku svoje epizode na Old Traffordu.

Sjajni veznjak je ovog ljeta iz Juventusa prešao u Manchester United za 100 miliona eura, ali do sada nije pokazao ništa čime bi opravdao uloženi novac.

Pogba je često na meti kritičara od dolaska u Englesku, a jedan od njih je i Jamie Carragher.

Bivši igrač Liverpoola je za Sky Sports izjavio da je Pogba u derbiju Manchestera izgledao kao dijete u školskom dvorištu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Za jednog veznjaka je to bila najnedisciplinovanija utakmica u prvih 45 minuta. Izgledao je kao dijete koje trči u školskom dvorištu gdje želi i koliko želi", rekao je Carragher, koji je potom proglasio krivca za poraz Uniteda od Cityja:

"To je Mourinho. Pogriješio je i ovo je njegov poraz. Guardiola nije ništa promijenio u odnosu na prve dvije utakmice... Mourinho još uvijek ne zna prvih jedanaest".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.