Mkhitaryan nije mogao saznati gore vijesti

Obnovio povredu u jučerašnjem meču

Mkhitaryan nije mogao saznati gore vijesti

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda jučer su poraženi na Old Traffordu og gradskog rivala Cityja (2:1).

Navijači Crvenih đavola očekivali su bolje izdanje svoje ekipe u jučerašnjoj utakmici, a čini se da su najviše nezadovoljni igrom Henrikha Mkhitaryana. Novo pojačanje Uniteda igralo je prvo poluvrijeme, ali se nije proslavio.

Ipak, iako su mnogi vjerovali da je teren napustio zbog loše igre, čini se da su stvari drugačije. Naime, Mkhitaryan je došao povrijeđen sa reprezentativnog okupljanja, te je to glavni razlog zbog čega nije nastavio jučerašnji meč.

Mnogi se pitaju zašto je Mourinho odlučio da ovaj igrač igra od prve minute. Ipak, loše vijesti za ovog igrača se tu nisu završile, jer će najvjerovatnije zbog obnove povrede s terena odustovovati oko mjesec dana. Sigurno je da Mkhitaryan nije mogao zamisliti gori gradski derbi od ovoga.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi