Ispunili mu posljednju želju

Navijač upoznao igrače Manchester Uniteda i preminuo

  Navijač Manchester Uniteda po imenu Paddy Lawler preminuo je doslovno sretan. 

Naime, 73-godišnji Paddy se godinama borio sa teškom bolešću i prije smrti želio je upoznati fudbalere Manchester Uniteda, a da mu se posljednja želja ostvari pobrinula se njegova unuka Kayleigh. 

Ona je na Facebooku objavila emotivnu molbu da neko iz Manchestera usliši posljednju želju njezina oca i posjeti ga, a obzirom da je post bio podijeljen više od 1000 puta, uoči ga je rođak Jessea Lingaarda. 

Tako je Lingaard zajedno sa Rashfordom, Youngom i Fosu-Mensahom u bolnici posjetio Paddyja koji je umirao od raka. Proveli su sa njim pola sata, poklonili mu dres, da bi on 45 minuta kasnije u istom tom dresu preminuo. 

Paddy je pratio Manchester United više od 50 godina na svim utakmicama. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.