Ćorić: Bod koji je važan za Ligu šest

M. Maksimović

Prvi protivnik koji je u ovoj sezoni uspio neporažen napustiti stadion Pod Bijelim brijegom je tim Širokog Brijega. 

Igrači Denisa Ćorića danas su u Mostaru ostvarili cilj i izborili remi u hercegovačkom derbiju, a s malo više sreće ishod je po Širokobriježane mogao biti i povoljniji. Ćorić ipak ni s konačnih 0:0 nije bio nezadovoljan.

“Nije bilo ljepote u igri jer je naš cilj bio prije svega ostati neporažen. Prema prikazanom rezultat je posve realan, a bod koji smo osvojili ovdje u Mostaru mnogo znači u borbi za plasman u Ligu šest“, prokomentarisao je Ćorić.

Reprezentativnu pauzu Široki Brijeg nastojat će iskoristiti na najbolji način.

“Moramo se prije svega dobro odmoriti, a osim toga i kvalitetno pripremiti za ono što slijedi, te do zimske pauze osvojiti što više bodova“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg do pauze će igrati protiv Čelika, Krupe i Mladosti.

“Od sutra razmišljamo samo o Čeliku. Danas lakih protivnika nema, a nama na toj utakmici igra samo pobjeda. Vjerujem i dalje da ćemo igrati Ligu šest, a sedam bodova iz četiri utakmice u kojima smo tri puta gostovali su podgrijali optimizam“, rekao je na kraju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.