Široki Brijeg u problemima pred derbi sa Zrinjskim

Nekoliko igrača upitno

Široki Brijeg u problemima pred derbi sa Zrinjskim

Široki Brijeg se našao u problemima pred nadolazeći hercegovački derbi sa Zrinjskim. 

Igranje pet napornih utakmica u kratkom roku je dovelo do toga da je trener na jučerašnjem treningu imao samo četrnaestoricu igrača i dvojicu golmana, a među njima su bili i juniori Toni Nikić i Mateo Marić koji redovito treniraju s prvom ekipom. 

Od ranije je poznato da u Mostaru pravo nastupa zbog kartona nemaju Ivan Baraban i Josip Barišić, dok Stefana Barića još uvijek muči prepona. Josip Ćorluka ima virozu, Dino Ćorić osjeća bolove u listu, a ništa bolje nije ni Luka Menalo koji je zbog problema s aduktorom zamijenjen protiv Željezničara. 

Iz kluba su saopštili da je također neizvjesno da li će za sastav konkurisati i Ivan Krstanović. Iskusni napadač još uvijek ima problema s povredom glave i na utakmicama protiv Slobode i Željezničara je bio nastupio sa zavojem.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi