Zanimljiva priča njemačkog Spiegela

Naizgled apoteka, ali znate li šta je tu sakrio Ronaldo?

Veoma zanimljivu priču donosi danas njemački Spiegel.

Radi se o portugalskom fudbaleru Cristianu Ronaldu koji je nedavno optužen za utaju poreza. Španski mediji nedavno su prenijeli informaciju da Ronaldo krije novac na Djevičanskim ostrvima, a to je podstaklo i ostale medije na istraživanje.

Njemački Spiegel donosi informaciju da Ronaldo na Djevičanskim ostrvima krije čak 150 miliona eura, a objavili su i fotografiju zgrade u kojoj 'leži' taj novac.

Navnodno je Ronaldo na prvom spratu ove, naizgled apoteke, sakrio 150 miliona eura i to kod jednog advokata kojeg isti izvor navodi kao veoma povjerljivu ličnost za ovakve stvari.

On ima kancelariju u ovoj zgradi i sigurno mu neće biti lako da se izvuče ukoliko su ove priče zaista istinite.

Inače, osim Ronalda, španski mediji optužili su i Mourinha te Modrića za skrivanje novca kako bi izbjegli plaćanje poreza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.