Cristiano Ronaldo predstavio svoj parfem

"The Private Edition"

Cristiano Ronaldo predstavio svoj parfem

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo u posljednje vrijeme sve više svoj novac ulaže u ono čime se želi baviti nakon što završi karijeru.

Ronaldo je vlasnik lanca hotela CR7, a sada je odlučio da uđe u novi biznis. Naime, Portugalac je danas zvanično predstavio svoj parfem "The Private Edition". Igrač Real Madrida objasnio je da ovaj parfem predstavlja njega i da svi koji ga kupe bit će članovi njegovog privatnog kluba.

Portugalski fudbaler je na svojoj zvaničnoj internet stranici postavio detaljan opis parfema. Ukoliko želite da "mirišete" kao Ronaldo onda ovaj parfem možete kupiti za 29 funti.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi