Problemi za Samuela Grotha

"Kladioničari gube novac, pa mi prijete da će me ubiti"

Australski teniser Samuel Groth priznao je da u posljednje vrijeme ima velikih problema zbog prijetnji koje dobija sa svih strana.

Kako je izjavio, na njegovu adresu često stižu ozbiljne prijetnje i to od ljudi koji gube novac kladeći se na njegove mečeve.

"Prijete mi kladioničari, koji često prelaze granicu. Vrijeđaju me na najgori mogući način i garantujem vam da niste nikada vidjeli nešto slično tome. U šoku sam kada pročitam sve te poruke", započeo je Groth, te nastavio:

"Nekako se mogu suočiti sa prijetnjama upućenim meni, ali u sve to upliću i moju porodicu i djevojku i to me najviše zaboli. Kada pročitate da vama prijete smrću, a vašoj djevojci silovanjem, onda znate da su stvari otišle predaleko i ne bude vam svejedno".

"Kladioničari možda na mom meču izgube 50 dolara, a za mene je vrijednost mog meča mnogo veća od toga. Kladioničari ne razumiju kroz šta sve prolazimo mi teniseri", dodao je Australac.

Samuel Groth je nakon velikih i gnusnih prijetnji odlučio obrisati svoje račune na društvenim mrežama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.