Contento na meti Sunderlanda

Zaboravljeni Bayernov talenat prelazi u Premier ligu?

Sunderland je krenuo po još jedno pojačanje za proljetni dio sezone, u kojem će glavni cilj ovog kluba biti opstanak u društvu najboljih.

Kako navodi Sky Sports, Sunderland je poslao ponudu na adresu Bordeauxa za lijevog beka Diega Contenta, kojeg javnost pamti iz vremena kada je nastupao za Bayern.

Contento je važio za velikog talenta minhenskog kluba u čiji je prvi tim prebačen još 2010. godine, a njegova karijera ipak nije tekla baš kako je bilo planirano pa je 2014. otišao u Bordeaux.

Diego Contento ima 26 godina i sigurno je da bi predstavljao pojačanje za Sunderland, koji se navodno nalazi veoma blizu njegovog dovođenja.

Sunderland ovog lijevog beka želi dovesti na polugodišnju posudbu sa pravom otkupa ugovora nakon isteka sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.