Blago Sunderlandu s takvima: Želi da mu klub ispadne iz lige

Lensa prozivaju navijači

Blago Sunderlandu s takvima: Želi da mu klub ispadne iz lige

Edmir Škorić

Sunderland je ove sezone u opasnoj zoni i sve je bliže ispadanju u Championship.

Tim Davisa Moyesa niže poraze i upravo, dok ovaj tekst ide u objavu, Sunderland kod kući s 3:0 gubi od Stokea u susretu 21. kola engleske Premier lige.

Ukoliko se ništa značajno ne promijeni, Sunderand će s 15 bodova biti na preptosljednjem mjestu na tabeli i Crne mačke teško će preživjeti ovu sezonu.

Ono što ionako bijesne navijače još više ljuti je činjenica da ih njihov igrač želi u drugoj ligi.

Jermain Lens je posuđen u Fenerbahče i nada se da će Sunderland, za koji nije ni zaigrao od dolaska iz kijevskog Dinama, ispasti iz lige.

"Ako Sunderland ispadne, lakše će mi biti doći ovdje", rekao je Lens i naravno raspalio navijače engleskog tima koji smatraju da je pokazao veliko nepoštovanje prema klubu čiji je član.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lens je igrao ranije za AZ Alkmaar, PSV, Dynamo Kijev, a za holandsku reprezentaciju je u 32 nastupa postigao osam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi