Moyes objasnio zašto su navijači ranije napustili stadion

Haos u redovima Sunderlanda

Moyes objasnio zašto su navijači ranije napustili stadion

Endin Čaušević

Sunderland je danas na domaćem terenu poražen od Stokea (3:1) u meču 21. kola engleskog Premiershipa.

Stoke je do pobjede došao lakše od očekivanog, dva gola postigao je Arnautović, dok je jedan dodao Crouch. Jedini strijelac za Sunderland bio je Jermain Defoe.

Zanimljivo je da su navijači Sunderlanda napustili su stadion desetak minuta prije kraja utakmice kao znak nezadovoljstva očajnim rezultatima svoje ekipe. Nakon meča trener Sunderlanda, David Moyes, dao je svoj komentar zašto se to desilo.

"Navijači su otišli ranije jer do stadiona ima samo jedan put, ne zbog poraza", rekao je Moyes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, nije dugo trebalo da ova izjava postane pravi hit na društvenim mrežama, a navijači Sunderlanda zatražili su od Moyesa da što prije napusti klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti