Nevjerovatni Joey Barton

"Ludi" Barton ponovo pravio probleme na terenu

Midhat Šljivak

Joey Barton je poznat kao igrač koji se ne libi napraviti veliki problem tokom utakmice.

U karijeri je ovaj kontroverzni fudbaler imao mnogo ispada, kako na terenu, tako i van njega, a s užasnim ponašenjem je nastavio i u dresu Burnleyja.

Ovaj tim je danas ispao od niželigaša Lincolna, koji je pobjedom od 1:0 otišao u četvrtfinale FA Kupa, a Burton je radio sve i svašta na terenu, ali fudbal nije igrao.

Prvo je pokušao namjerno da nagazi napadača Lincolna Matta Rheada, a kada mu to nije pošlo za rukom, namjerno je udario od protivnika i odglumio je udarac laktom.

To nije bilo sve. Ovaj 34-godišnji veznjak je pred sam kraj meča ušao u novi obračun sa protivničkim fudbalerima, nakon čega je zaradio i žuti karton.

Čovjek jednostavno ne može da se smiri, a ponovo je pokazao svoju prgavu narav koja ga je tokom karijere mnogo koštala.

Potražite više informacija na temu Premier league:



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.