Barton: Everton će s De Boerom ispasti iz lige

Hoće li Everton odustati od De Boera?

Barton: Everton će s De Boerom ispasti iz lige

Kontroverzni Joey Barton odlučio je još jednom s javnosti podijeliti svoja razmišljanja. 

Barton nikada nije skrivao da za Everton navija od malih nogu i sa velikim zanimanjem prati špekulacije vezane za nasljednika Roberta Martineza. 

Najveće šanse da preuzme klupu Evertona ima Frank De Boer, koji je nakon nekoliko godina napustio Ajax, međutim zločesti dečko engleskog fudbala smatra da njegovom omiljenom klubu treba neko sa više iskustva.

"Ne želim uvrijediti De Boera, on je dobar trener i to će dokazati s vremenom, ali mislim da nije pravi za Everton sada. Ako Everton riskira, mogli bi vrlo lako ispasti naredne sezone. Ko zna ima li povratka nakon toga", kaže zabrinuti Barton i dodao da bi Koeman bio najbolje rješenje za tim iz Liverpoola. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim De Boera, među kandidatima još su Pellegrini, Moyes, Benitez...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti