Barton ne može da prestane s provokacijama

Našao je nove žrtve

Barton ne može da prestane s provokacijama

Edmir Škorić

Engleski nogometaš Joey barton smatra da bi bio bolji selektor od Sama Allardycea i Roya Hodgsona.

Zbog sukoba sa suigračem, Barton je pod suspenzijom u Glasgow Rangersu, no to ga nije spriječilo da prokomentariše stvari oko engleske reprezentacije.

"Pogledajmo ko igra ključne uloge. Allardyce je trener. Jesam li ja bolji igrač od njega? Pa naravno. Da li vjerujem da mogu biti selektor kad je on postao? Vjerujem, naravno. Šta to Sam ima, a ja nemam?", pita se 34-godišnji Barton u intervjuu za Daily Mail.

Kritikovao je također i Allardyceovog nasljednika, Hodgsona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pogledajte u Roya i na njegov posao u Engleskoj i pogledajte kako se on sa time nosio. Sigurno čak i vi mislite da bih ja uradio bolji posao", ističe Barton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi