Čistka u Palermu?

Šunjić i Jajalo itekako bi trebali biti zabrinuti

Edmir Škorić

Predsjednik Palerma Paulo Baccaglini najavio je velike promjene u ekipi za narednu sezou.

Palermo je ostao bez predsjednika Maurizija Zamparinija, umjesto njega je stigao Baccaglini, koji je spreman da napravi veliki remont u ekipi koja je ispala u Seriju B. Matematički još može ostati, ali to je skoro pa nemoguće jer je 13 bodova ispod ekipa koje su izvan opasne zone.

"Intenzivno radimo na planiranju za iduču sezonu. Moramo napraviti jak tim, koji dolikuje bojama našeg kluba. Iako prolazimo kroz negativno razdoblje, imamo profesionalce u klubu i uradićemo sve da u budućnosti vratimo Palermu stari sjaj", kazao je Baccaglini.

"Predstave naših igrača su zaista razočaravajuće i nismo vidjeli reakciju kakvu smo tražili. Možete izgubiti, ali ne na ovaj način", poručio je on nakon blamaže od Lazija (6:2).

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želimo napraviti rekonstrukciju ekipe i promijeniti Palermo u budućnosti. Neki igrači više neće nastupati za Palermo", dodao je prvi čovjek Sicilijanaca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.