Stižu bolji dani za Šunjića u Palermu

Novi trener računa na njega

Stižu bolji dani za Šunjića u Palermu

Bh. reprezentativac Toni Šunjić je u januarskom prelaznom roku stigao u Palermo, u kojem se do sada nije naigrao.

Glavni krivac za to bio je trener kluba sa Sicilije Diego Lopez, koji je našem stoperu minutažu davao 'na kapaljku' pa je Šunjić nastupio na samo četiri ligaške utakmice, na kojim je ukupno sakupio skromnih 40 minuta na terenu.

Palermo je nakon prošlosedmičnog poraza od Milana promijenio trenera, pa je Lopeza naslijedio Diego Bortoluzzi koji će debi imati sutra protiv Bologne.

Promjena trenera trebala bi značiti dolazak boljih dana za Tonija Šunjića, koji bi konačno mogao dočekati svoju priliku.

Prvi treninzi Bortoluzzija u Palermu pokazali su da je spremna promjena tima i formacije, a upravo bi Šunjić trebao biti jedno od novih imena u startnoj postavi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Šunjića, vjerovatno će mjesto u prvoj postavi na utakmici sa Bolognom zauzeti i Mato Jajalo.

Palermo se nalazi na 19. mjestu u Seriji A sa teoretskim šansama da izbori opstanak u društvu najboljih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi