Hrvatska liga, 32. kolo:

Dinamo srušio Inter, Hodžić strijelac

Dinamo je danas bez većih problema ostvario pobjedu na gostovanju kod Intera iz Zaprešića. 

U susretu 32. kola hrvatskog šampionata Dinamo je slavio protiv tima iz predgrađa s ubjedljivih 3:0, a jedan gol bio je djelo bh. napadača Armina Hodžića koji je tako nastavio kontinuitet dobrih igara u modrom dresu. 

Hodžić je nakon 17. minuta igre doveo Dinamo u vodstvo, a u 29. minuti prednost je udvostručio Soudani. Sa ofanzivnom igrom Dinamo je nastavio i u drugom poluvremenu, pa je tako u 58. minuti na 3:0 povisio Antolić. To je ujedno bio konačan rezultat susreta. 

Na terenu Hodžić je bio do 70. minute kada ga je zamijenio Ćorić, a od samog starta igrao je također i Gojak. On je zamijenjen tri minute prije kraja.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ovom pobjedom Dinamo je smanjio zaostatak za Rijekom na pet bodova, ali ima i utakmice više. 



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.