Bivši vezista Plavaca

Lampard upozorio Chelsea pred sljedeću sezonu

Legendarni fudbaler Chelseaja Frank Lampard bio je veoma sretan jer su Plavci sinoć osvojili Premiership, ali je iskoristio priliku i da ih upozori pred narednu sezonu.

Naime, Lampard pamti da je Chelsea postao prvak prije dvije godine, a onda su naredne sezone bili tek deseti na tabeli. 

Da se takav scenario ne bi ponovio i naredne sezone, Lampard je odlučio na vrijeme da upozori fudbalere svog nekadašnjeg kluba.

"Bit će to veliki test naredne sezone. To je već druga sezona za Contea i formacija Chelseaja neće biti iznenađenje. Fudbalerima će to biti druga godina zajedno, a prošle godine smo vidjeli kako je to završilo. Osim toga, svi ostali timovi su, osim Tottenhama, podbacili i vratit će se jači", upozorio je Lampard.

Podsjetimo, ovaj nekadašnji vezista je u Chelseaju proveo čak 13 godina i to od 2001. do 2014. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.