Terry: Pokazali smo zajedništvo od prvog dana
Foto: EPA

Kapiten Chelseaja nakon osvajanja titule prvaka Engleske

Terry: Pokazali smo zajedništvo od prvog dana

Chelsea je nakon slabe prošlogodišnje sezone u Premier ligi, u ovoj ostvario veliki uspjeh, i predvođen italijanskim stručnjakom Antoniom Conteom došao do titule prvaka Engleske.

Chelsea je na gostovanju slavio protiv West Bromwich Albiona rezultatom 0:1, što je bilo dovoljno da londonski Plavci osiguraju titulu prvaka.

A nakon utakmice, o sjajnom postignuću svoje ekipe, govorio je i iskusni kapiten Chelseaja John Terry.

On smatra da je ključ uspjeha Chelseaja bilo zajedništvo ekipe kroz čitavu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovi momci su na terenu radili sjajan posao iz sedmice u sedmicu. Bilo je zadovoljstvo sjediti i gledati ih iz drugačije perspektive", izjavio je Terry nakon velike pobjede, te dodao: "Pokazali smo zajedništvo od prvog dana".

Nova titula Chelseaja je i sjajan "oproštajni poklon" za legendu kluba Johna Terryja koji je nešto ranije najavio da od sljedeće sezone neće biti član ekipe sa Stamford Bridgea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti