Foto: EPA

Iako mediji tvrde suprotno

Zidane: James se ne oprašta od Reala

Midhat Šljivak

Španski mediji sinoć su objavili informaciju da je James Rodriguez odigrao posljednji meč na Santiago Bernabeu.

Kolumbijac je navodno nezadovoljan statusom u kraljevskom klubu i najavio je odlazak, a i klub je spreman da ga proda.

Kao nova destinacija spominje se Manchester United, ali trener Kraljeva Zinedine Zidane tvrdi kako James nije odigrao svoj posljednji meč pred publikom u Madridu.

"Da li je ovo oproštajna utakmica Jamesa? Ne, nije. On je igrač Reala i još mnogo može učiniti za klub. Fokusirani smo samo na kraj sezone i ne želim pričati o drugim stvarima. Pred nama je najteži dio u kojem moramo biti najbolji", rekao je Zidane.

Sjajni Kolumbijac je član Reala postao 2014. godine. Stigao je iz Monaca za 80 miliona eura, ali pravu šansu u Realu nikada nije dobio.

Uglavnom je šansu za igru dobija s klupe i već dugo se povezuje sa odlaskom iz kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovog ljeta bi transfer konačno  mogao biti okončan, ali ipak treba sačekati konačan rasplet sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.