Foto: EPA

Betis dovodi Nolita?

Nolitov transfer u City bio je promašaj, vraća se u realnost

Edmir Škorić

Španski krilni napadač Nolito najvjerovatnije će napustiti Manchester City.

Nolito je prošlog ljeta iz Celte prešao u Manchester City za 13.8 miliona funti, te je potpisao četverogodišnji ugovor s Građanima, no nije se dugo zadržao u Engleskoj.

Odigrao je samo 19 utakmica u momčadi Pepa Guardiole i dao je četiri gola, ali samo jednom je bio starter u 2017. godini i to u FA kupu protiv Huddersfielda. 

Sada se za Nolita zainteresovao Betis, koji je spreman da plati 3.4 miliona funti 30-godišnjeg nogometaša na kojeg Pep ne računa i on je samo jedan u nizu Cityjevih igrača koji će napustiti Etihad.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U subotu je potvrđeno da će se nakon meča protiv WBA Pablo Zabaleta oprostiti od dresa Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.