Jako vezan za porodicu

Arsenalov ''razmaženko'' teška srca napušta London

...

Hector Bellerin je današnjom izjavom šokirao veći dio fudbalske javnosti.

Jedan od najboljih igrača u Arsenalu ove sezone, također, jedan od najbržih igrača na svijetu se danas propisno obrukao.

Igračima su selidbe sastavni dio karijere, međutim, Bellerin će mogući odlazak iz Londona veoma teško pasti, i to zbog bizarnog razloga.

''Iz Barcelone sam otišao kada su moji roditelji odlučili da se preselimo u London, i tada sam se priključio Arsenalu. Sada me Barcelona želi i vjerovatno da ću morati napustiti London, ali to će mi teško pasti jer sam zaista veoma vezan za svoje roditelje, i ne mogu zamisliti da živim odvojen od njih'' 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Iako je između Barcelone i Arsenala skoro sve zaključeno u vezi ovog transfera, ovom izjavom Bellerin je uzburkao javnost, a kako će Katalonci reagovati, i da li će Hector u redovima Blaugrane pronaći ''drugog oca'' ostaje da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.