Agent: Arda Turan ne ide nigdje iz Barcelone
Foto: EPA

Demantovao navode španskih medija

Agent: Arda Turan ne ide nigdje iz Barcelone

Endin Čaušević

Španski mediji prije nekoliko dana objavili su da Arda Turan napušta Barcelonu, te da će svoju karijeru nastaviti u dresu Arsenala.

Arda Turan je na Nou Camp stigao prije dvije godine kao veliko pojačanje iz Atletico Madrida, ali nije uspio opravdati povjerenje navijača Barcelone. Ove sezone Turan je odigrao samo 15 utakmica u svim takmičenjima, te se već uveliko špekuliše o njegovom odlasku iz katalonskog kluba.

Prije nekoliko dana mediji na Pirinejima su objavili da je turski reprezentativac dogovorio sve uslove sa Arsenalom i da će svoju karijeru nastaviti u londonskom klubu. Međutim, danas se oglasio njegov agent Ahmet Bulut koji je demantovao špekulacije španskih medija.

"Arda ne ide nigdje. Barcelona je sretna s njegovim igrama i uopšte nije tema bila njegov odlazak. Sve ove špekulacije nerviraju Ardu jer nisu istinite. Arda će završiti svoj ugovor s Barcom koji traje do ljeta 2019. godine", rekao je Bulut.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi