Bellerin: Sretan sam što me želi Barcelona

Najavio odlazak iz Arsenala?

Bellerin: Sretan sam što me želi Barcelona

Endin Čaušević

Španski reprezentativac Hector Bellerin već nekoliko sedmica povezuje se sa prelaskom u redove Barcelone.

Desni bek Arsenala iza sebe ima poprilično dobru sezonu, a već nekoliko sedmica špekuliše se da će svoju karijeru nastaviti u Barceloni. Bellerin se trenutno nalazi u trening kampu reprezentacije Španije, te je za medije na Pirinejima govorio o interesu katalonskog kluba.

"Nije bilo kontakta s Barcelonom, ali dobro znam o čemu se priča ovih dana. Naravno da sam bio sretan kada sam čuo da me želi Barca, no to ne zavisi samo od mene. Želim igrati Ligu prvaka i to neću moći s Arsenalom naredne sezone. Vidjet ćemo šta će biti od svega", rekao je Bellerin.

Poznato je da je pozicija desnog beka najveći Barcelonin problem nakon što su neočekivano pustili Danija Alvesa u Juventus. Na ovoj poziciji igrao je većinom Sergi Roberto koji je vezni igrač, a mnogi se nadaju da će ovu poziciju sada zauzeti Hector Bellerin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije