Liverpool traži previše

Tottenham želi Sakhoa, ali ima jedan veliki problem

...

  Menadžer Tottenhama, Mauricio Pochettino je danas obznanio zainteresovanost za usluge Liverpoolovog defanzivca, Mamadu Sakhoa.

Liverpool je u prošloj polusezoni otpisao Sakhoa, te su ga poslali na posudbu u Crystal Palace, ali su Redsi ostali tvrdoglavi, te uprkos činjenici da ga ne žele u timu, oni su ostavili previsoku cijenu.

Naime, cijena ispod koje Liverpool ne želi da se upušta u pregovore sa drugim klubovima je 30 miliona funti, a za igrača koji neće više imati priliku zaigrati u crvenom dresu je ista zaista previsoka.

Pochettino je danas objasnio da mu je velika želja dovesti 27-godišnjeg defanzivca, ali da je zaista mnogo platiti 30 miliona funti za igrača kojeg se klub već odrekao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li će Liverpool popustiti, ili je Mauricijeva želja toliko velika da će ipak uplatiti ovaj ogroman novac na račun Liverpool , ostaje da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.