Celtic u suzama: Liverpool odustao od važnog pojačanja

Poslali izvinjenje Southamptonu

Celtic u suzama: Liverpool odustao od važnog pojačanja

...

Čelnici Liverpoola su nakon žalbe Southamptona poslali izvinjenje prema ovom klubu.

Redsi su nakon izvinjenja poručili da odustaju od dovođenja Virgila Van Dijka na Anfield Road.

U cijelom spletu nesretnih okolnosti po Liverpool, najviše su razočarani u Celticu, matičnom klubu ovog defanzivca, jer da je došlo do realizacije ovog transfera, Celtic bi na osnovu naknade za treniranje dobio 13 miliona eura, što bi im zaista predstavljalo odličnu finansijsku injekciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ko će se sada uključiti u utrku za Van Dijka ostaje da vidimo, također velika je nepoznanica po kojeg defanzivca će krenuti Liverpool, nakon što im je ovaj transfer propao.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi