Tottenham za Walkera želi 60 miliona funti

Traže ogroman novac

Tottenham za Walkera želi 60 miliona funti

Jedan od najboljih desnih bekova u Premiershipu, Kyle Walker bit će veoma tražen ovog ljeta.

On iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Tottenhama, a za njegove usluge interesuju se brojne ekipe. Najviše se ističe Manchester City, ali ukoliko Građani žele Walkera, morat će platiti ogroman novac.

Naime, Pijetlovi iz Londona će ovog ljeta tražiti čak 60 miliona funti za svog defanzivca i veliko je pitanje da li će to neko htjeti da plati.

Podsjetimo, Walker (27) je član Tottenhama još od ljeta 2009. godine kada je došao iz Sheffield Uniteda. Poslije toga je išao na posudbe u QPR i Aston Villu. Prošle sezone je odigrao 33 meča u Premiershipu te je upisao šest asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za njegove usluge se osim Manchester Cityja interesuju Manchester United i Barcelona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi