Mostarci u Sloveniji

Slišković večeras špijunira Maribor

Do utakmice 2. pretkola Lige prvaka između Zrinjskog i Maribora ostalo je još nekoliko dana.

U taboru aktuelnog bh. šampiona su maksimalno fokusirani na nadolazeću utakmicu i trude se prikupiti što više informacija o protivniku, a u prilog tome ide i činjenica da se Blaž Slišković i Danko Šulenta već nalaze u Sloveniji.

Trener Zrinjskog i izvršni dopredsjednik kluba su, naime, krenuli put Slovenije kako bi danas na tribinama Ljudskog vrta  'špijunirali' Maribor u generalci protiv ruskog Krasnodara. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na isti potez su se odlučili i u Mariboru. Ispred slovenačkog kluba Zrinjski je protiv Slobode gledao sportski direktor Zlatko Zahovič, koji je vidio nešto slabije prvo i bolje drugo poluvrijeme Plemića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.