Širak u 96. uspio doći do gola

Neredi u Mostaru, prekid na kraju koban za Zrinjski

Dino Kurbegović

Na utakmici Zrinjskog Širaka dogodili su se večeras neočekivani neredi.

Zrinjski je ugostio armensku ekipu u revanšu prvog pretkola Evropske lige i malo je nedostajalo da Plemići unatoč 0:2 iz prve utakmice, ipak dođu do prolaza.

Uspjeli su u zadnjih 10 minuta preko Mešanovića s penala i majstorskog gola Filipovića iz slobodnog udarca da povedu sa 2:0, ali je duboko u nadoknadi Širak izjednačio i tako prošao u drugo pretkolo.

U drugom dijelu utakmice došlo je do prekida nakon što su se sukobili navijači i redari. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prekid je trajao nekoliko minuta, a meč je nastavljen. Bilo je to kod rezultata 0:0 i upravo zbog tog incidenta je meč produžen za osam minuta, a šesta minuta produžetka bila je kobna za Plemiće.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.