Kolumbijac napušta Real Madrid

Šest klubova u igri za Jamesa, ali on želi samo u jedan

Kolumbijski vezni fudbaler James Rodriguez ovog ljeta će napustiti Real Madrid.

James je prošle sezone veoma rijetko igrao u prvoj postavi što se, svakako, ne sviđa igraču koji je plaćen preko 70 miliona eura, tako da će on napustiti klub.

O njegovoj narednoj destinaciji se piše dugo vremena, a španski SPORT donosi danas vijest da je njegov agent Jorge Mendes svog fudbalera ponudio klubovima iz Italije, Francuske i Engleske. Liverpool, Manchester United, Inter, Juventus, Manchester City i PSG imaju priliku dovesti Jamesa, ali nijedna ekipa ne želi platiti Realu 75 milioan eura. 

S druge strane, Kraljevi ne namjeravaju popustiti i neće pustiti Jamesa ispod cijene koju su oni dali Monacu za njega. Što se tiče samog igrača, James navodno ima samo jednu želju poslije Reala, a to je Manchester United.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Crveni đavoli su jučer ozvaničili dogovor sa Evertonom za Lukakua i teško je vjerovati da još jednom tokom prelaznog roka namjeravaju dati toliki novac za pojačanje. 

Bilo kako bilo, prelazni rok je tek počeo i ostaje nam da skupa vidimo sudbinu sjajnog Kolumbijca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.