Ramos otkrio tajnu iz svlačionice Reala
Foto: EPA

Svi su uz Zidanea

Ramos otkrio tajnu iz svlačionice Reala

Midhat Šljivak

Zinedine Zidane odveo je Real Madrid do dvije titule prvaka Evrope u posljednje dvije sezone.

Pored toga, Real je konačno osvojio i prvenstvo Španije, što je Zinedinea Zidanea vinulo u trenerske visine.

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos otkrio je tajnu uspjeha francuskog stručnjaka. On je uspio da preuzme vođenje svlačionice i da okupi sve igrače oko sebe.

"Ključ njegovih pobjeda je u tome što je prenio sav fudbalski talenat kojeg ima na klupu. Preuzeo je vođenje svlačionice, što nije lako, jer je tu mnogo zvijezda. Ipak, svi smo mu bliski i imamo obostrano povjerenje", rekao je Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane će i u narednoj sezoni s Realom jurišati na sve moguće trofeje, a narednog ljeta ćemo saznati i koliko će ih i osvojiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi