Trener Zrinjskog nakon utakmice

Slišković: Nije mi ni na kraj pameti da se oprostim od LP

Trener Zrinjskog Blaž Slišković dao je svoj komentar nakon završetka utakmice Pod Bijelim brijegom u kojoj je Maribor slavio sa 2:1.

"Teška utakmica, normalno. Maribor se predstavio u vrlo kvalitetnom izdanju. Neke stvari nismo odradili onako kako smo željeli, ali sve je to zahvaljujući protivniku koji je predvidio gdje bismo mogli biti opasni. U drugom poluvremenu smo krenuli malo rizično zbog toga što smo gubili sa 1:0, izjednačili smo ali nam ni taj izjednačujući pogodak nije donio preveliku radost jer ni 1:1 nije bio rezultat koji nam daje velike šanse. Ovako, 1:2 i bit će teško ali nije mi ni na kraj pameti da se oprostim od Lige prvaka. Pokušat ćemo sve da napravimo iznenađenje u Sloveniji", rekao je Slišković, te dodao:

"Imali smo problem jer se Jakovljević povrijedio pred kraj, na neke izmjene sam bio prinuđen da osvježim ekipu. Krenuli smo po izjednačenje, došli do njega ali, nažalost, u fudbalu se ovakve stvari dešavaju".

Mladi fudbaler Zrinjskog Marijan Ćavar danas se predstavio publici u Mostaru i to na sjajan način.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ćavar je odigrao kvalitetno i na razini koja se od njega i očekuje. Naravno, uz kvalitetan rad i iskustvo, sigurno je da će igrati i mnogo kvalitetnije u budućnosti. Imamo nekoliko dobrih mladih igrača koje ćemo isforsirati u Premijer ligi i vjerujem da će Zrinjski ponovo biti kvalitetna ekipa", zaključio je trener Plemića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.