Plemići će imati podršku vjernih Ultrasa

Poznate cijene ulaznica za navijače Zrinjskog u Mariboru

Samir Mlaćo

Iako Slovenci nakon prvog meča u Mostaru imaju prednost 2:1, sigurno je da se u redovima bh. prvaka Zrinjskog neće lako predati u revanš meču protiv Maribora.

Odlazak na utakmicu pod Ljudski vrt najavili su i navijači Zrinjskog, a za sve navijače i simpatizere popularnih Plemića NK Maribor je osigurao 600 ulaznica za sektore A, B i C na tribini sjever (10 EURA), gdje će biti smještena navijačka skupina Ultras, te 100 ulaznica 1. kategorije na tribini Zapad (15 EURA).

"Sve naše navijače koji žele uživo gledati utakmicu u Sloveniji želimo obavijestiti da će ulaznice prodavati HŠK Zrinjski u petak i ponedjeljak ispred klupskih prostorija od 10 do 14 sati te od 17 do 19 sati, dok će navijači koji će u Maribor doputovati iz inozemstva ulaznicu moći kupiti isključivo na dan utakmice od 14 do 18 sati u hotelu City Maribor", saopćeno je iz HŠK Zrinjski Mostar.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš meč drugog pretkola Lige prvaka između Maribora i Zrinjskog igra se u srijedu sa početkom u 20:15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.