Matić novi saigrač Pjanića?

Nemanja Matić želi da se pridruži Juventusu

Eldar Ganibegović

Reprezentativac Srbije, Nemanja Matić koji trenutno nastupa za Chelsea povezuje se prelaskom u Juventus. 

Matić se najviše povezivao sa Crvenim đavolima no međutim odlazak u redove Stare dame je moguća opcija. 

Nedavno su se pojavile informacije kako Chelsea ne želi pustiti Nemanju u ekipu koja im je direktni konkurent u Engleskoj.

Nakon dolaska Bakayoka iz redova Monaca, koji igra upravo na poziciji Matića velike su šanse da će reprezentativac Srbije napustiti redove Plavaca.

Mediji prenose kako je Matić pristao na odlazak u Juventus ali želi da Chelsea smanji cijenu od 40 miliona funti koliko traže za njega kako bi se transfer što prije realizovao. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus nije jedina ekipa iz Italije koja želi ovog veznjaka, tu se spominje još milanski Inter koji ga želi angažovati. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.