Costa u Juventusu dobio broj koji je nosila legenda kluba

Zvanično predstavljen

Costa u Juventusu dobio broj koji je nosila legenda kluba

Brazilski fudbaler Douglas Costa danas je zvanično predstavljen u Juventusu, u koji je stigao na posudbu iz Bayerna uz opciju otkupa.

Brazilac je na predstavljanju istakao da je izuzetno ponosan što je postao član kluba iz Torina, te da se raduje novim izazovima.

"Odmah sam prihvatio da igram za Juventus. Ovo je veliki klub i uvijek sam ih volio gledati kako igraju. Pričao sam sa trenerom Allegrijem koji mi je poželio dobrodošlicu, uostalom kao i cijeli tim", rekao je Costa.

Zanimljivo, Douglas Costa je u Juventusu dobio broj 11 koji je nekada nosio legendarni Pavel Nedved, koji danas obnaša funkciju jednog od direktora Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Douglas Costa je u Juventus stigao na jednogodišnju posudbu iz Bayerna i za to je italijanski prvak platio šest miliona eura. Ukoliko ga u Torinu odluče zadržati, imat će pravo otkupa njegovog ugovora za 40 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi