Nije im bitan: Milanovo čudo seli u Torino
Foto: EPA

Locatelli na izlaznim vratima Milana

Nije im bitan: Milanovo čudo seli u Torino

M. Šljivak

Ekipa Milana hit je ovog ljeta na fudbalskoj pijaci.

Gotovo svaki drugi-treći dan neko pojačanje dođe među Rossonere, a očekuje se dolazak još nekoliko dobro poznatih imena do kraja prelaznog roka.

Ima i onih koji žele otići iz kluba. Među njima je i mladi veznjak Manuel Locatelli, za kojeg očigledno nema više mjesta u klubu.

Iako ovaj 19-godišnjak iza sebe ima dosta dobru sezonu, to rukovodstvu Milana nije bitno, jer su na njegovoj poziciji već doveli potrebne igrače.

Njega žele iskoristiti u potencijalnom dovođenju Andree Belottija iz Torina, koji je napadačka meta ekipe San Sira u narednom periodu.

Navodno su Rossoneri spremni Torinu ponuditi 40 miliona eura, te Gabriela Palettu i M'Bayea Nianga za Belottija, a Locatellija bi u ovaj klub poslali na dvogodišnju posudbu.

Međutim, stvari bi se mogle drugačije okrenuti po Milan. Veliki rival Juventus je pokazao ozbiljan interes za ovog fudbalera i navodno čine sve kako bi ga doveli u svoje redove.

On bi uz Mattiju De Sciglija vrlo kako mogao obući dres Stare dame, što bi bila kakva takva osveta Bianconera za "krađu" Leonarda Bonuccija od strane Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Locatelli će na kraju sam donijeti odluku, ali izvjesno je da se on nalazi na izlaznim vratima kluba.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi