Napušta Valenciju?

Nekadašnja želja Wengera na meti Watforda

Eldar Ganibegović

Aymen Abdennour koji trenutno nastupa za Valenciju nalazi se na meti Watforda.

Sky Sports prenosi kako Watford u svoje redove planira dovesti igrača Valencije Aymen Abdennoura.

Jedan od izvora Sky Sprots piše kako Watford želi najprije jednogodišnju posudbu od 1.8 miliona funti sa opcijom otkupa igrača za 7 miliona funti.

27-godišnji reprezentativac Tunisa je u redove Valencije stigao iz Monaca, međutim u prethodnoj sezoni se i nije baš naigrao pa bih zbog toga mogao napusiti Šišmiše.

Watford je u potrazi za defanzivcem, a Aymen Abdennour je prvi na listi njihovih želja. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo Abdennour je svoju karijeru počeo u Tunisu, gdje je igrao za Etoile du Sahel, nakon toga odlazi u Francusku gdje je igrao za Toulouse i Monaco, zatim odlazi u Valenciju za koju nastupa od 2015. godine. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.