Watford doveo pojačanje iz Alavesa

Potpisao Femenia

Watford doveo pojačanje iz Alavesa

Teme:

Na stranici engleskog Watforda objavljeno je kako je novi igrač ovog kluba Kiko Femenia. 

Riječ je o 26-godišnjem igraču zadnje linije koji u Watford dolazi besplatno, nakon što mu je istekao ugovor sa Deportivo Alavesom, a u svojoj karijeri još je igrao za Hercules, Alcoron te B timove Reala i Barcelone. 

Femenia je sa Watfordom potpisao ugovor na četiri godine. 

"Igranje u Engleskoj će donijeti jedan novi nivo, jedinstveno iskustvo. Ne dobije svaki igrač priliku da nastupa u jednoj takvoj ligi. Imao sam privilegiju da igram protiv najboljih ekipa na svijetu Barcelone i Reala. Protiv njih uvijek mnogo naučiš. Ovdje je potpuno drugačije, ali želim da se prilagodim", izjavio je Femenia. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj defanzivac je za Alaves igrao u protekle dvije godine i u tom periodu je nastupio 77 puta u La Ligi i postigao pritom pet pogodaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi