Brighton dovodi pojačanje iz Valencije

Ryan na Falmer stadionu?

Brighton dovodi pojačanje iz Valencije

S. Bošković

Novi engleski premierligaš Brighton & Hove Albion počeo je s dovođenjem pojačanja za sezonu u najvećem rangu engleskog fudbala. 

Jedna od najvećih želja Brightona je golman Valencie Mat Ryan, koji je drugi dio sezone na izmaku proveo na posudbi u Genku. 

Kako prenose britanski mediji Valencija i Brighton su se dogovorili oko cijene australskog internacionalca, te će on najvjerovatnije zaigrati u Premiershipu. 

Mat Ryan odigrao je samo 21 utakmicu za španskog velikana, od kojih je samo deset bilo u La Ligi. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dvadesetpetogodišnji golman trebao bi na Falmer stadionu biti prvi golman, s obzirom na to da će sadašnja "jedinica" David Stockdale najvjerovatnije napustiti klub. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi