Foto: EPA

Rashford nakon pobjede protiv Leicestera

Rashford: Na poluvremenu se činilo da lopta neće u gol

S. Bošković

Marcus Rashford, napadač Manchester Uniteda, smatra da su on i njegovi suigrači zasluženo slavili protiv ekipe Leicester Cityja u trećem kolu Premier lige Engleske (2:0).

Crveni đavoli su prvi gol na utakmici postigli tek u 70. minuti igre, a strijelac je upravo bio mladi napadač koji je nakon utakmice imao šta reći: 

"Stvorili smo mnogo šansi u prvom poluvremenu i činilo se da će to biti jedan od onih dana kad lopta neće u gol. Ipak, u nastavku smo krenuli još agresivnije i postigli smo gol. Šanse su se redale i bili smo uvjereni da je samo pitanje vremena kad ćemo povesti", riječi su Marcusa Rashforda. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United nakon prva tri kola ima maksimalnih devet bodova, a David De Gea još nije vadio loptu iz mreže  i navijači Uniteda se nadaju da će ekipa nastaviti s sjajnom formom i nakon reprezentativne pauze. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.