Tukli se apsolutno svi

Brutalan obračun košarkaša na parketu

Midhat Šljivak

Nevjerovatne scene dolaze nam iz druge kineske košarkaške lige (NBL).

Meč doigravanja za prvaka između Henana i Guangxija prekinut je nakon što je došlo do žestoke tuče između igrača oba tima.

Nije bilo košarkaša koji je stajao mirno. Svi su udarali koga su stigli i naravno, meč nije mogao da se nastavi, jer su svi isključeni.

Komesar za takmičenje u kineskim ligama, legendarni Yao Ming, imaće konačnu odluku u ovom slučaju, a postoji velika šanse da se oba tima suspenzuju.

Neka dobro poznata imena su se našla u sukobu. Za Henan nastupa nekadašnji NBA centar Sim Bhullar, a tu je i doskorašnji igrač FMP-a Isaiah Austin. U ekipi Guangxi nastupaju Josh Akongom i Chris Outele.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.