Perez upao u svlačionicu Reala i iznenadio apsolutno sve: "Bio si najbolji, ima da potpišeš!"

Nakon trijumfa protiv Barcelone

Perez upao u svlačionicu Reala i iznenadio apsolutno sve: "Bio si najbolji, ima da potpišeš!"

Admin Čaušević

Jedanaest bodova prednosti i pet kola do kraja. Istina je da situacija ne može biti povoljnija za Real Madrid u samoj završnici La Lige i titula prvaka, 36. u klupskoj historiji, je u sefu.

U sjajnom El Clasicu Real je po treći put ove sezone računajući sva takmičenja savladao najveće rivala. Ovaj put rezultatom 3:2.

Florentino Perez, koji je bio jako zadovoljan onim što je doživio na Santiago Bernabeuu, nakon završetka utakmice sišao je u svlačionicu kako bi čestitao svim igračima.

Predsjednik Reala je, baš kao i nakon izbacivanja Manchester Cityja i plasmana u polufinalu Lige prvaka, čestitao svakom svom fudbaleru, iako se ovaj put zaustavio na Lucasu Vazquezu.

Perez je iskusnog bočnog fudbalera uvjerio kako je odigrao sjajan meč te da je bio najbolji na terenu. Nije ni čudo, jer je iznudio penal za izjednačenje, zabio gol i asistirao za pogodak Judea Bellinghama.

Vazquezu ugovor ističe ugovor za samo nekoliko mjeseci, a Realu su poprilično jasni prema 32-godišnjaku i žele da ostane još jednu sezonu.

Oglasi

Radi se o fudbaleru koji uvijek daje rezultate i obično je na visini zadatka. Ovaj put je bez sumnje bio najbolji pojedinac u sastavu Reala.

Lucas nije jedini kojem ističe ugovor kroz nekoliko mjeseci. Tu su još Luka Modrić, Toni Kroos te Nacho Fernandez koji je navodno odučio otići.

Od 2015. godine Lucas igra u Realu gdje je stigao iz Espanyola za svega milion eura i može reći da je jedna od najboljih Perezovih investicija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako nije ni blizu popularan kao brojne druge zvijezde Kraljeva radi se o jednom od najzahvalnijih igrača u timu i pravom klupskom vojniku koji radi ono što trener od njega i radi.

Sa Los Blancosima je do sada osvojio četiri Lige prvaka i tri La Lige. Četvrto prvenstvo Španije je jako blizu, a može se nadati i novoj medalji u Ligi prvaka pošto Real igra polufinale.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ramo Legenda
Slusam sad analizu utakmice na ESPN-u i vecina ljudi koji su pricali su bivsi barcini igraci, Luis Garcia, Patrick Kluivert npr. nisu spomenuli sudjenje nego naprotiv kritikovali su pojedine igrace barce i greske koje su napravili, a mi u bosni imamo majmune koji poslije svake utakmice seru po realu i sudijama. Eto bosanske pameti
2 0
user1713710627
Najveći klub na planeti Real Madrid
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi