Krunić iznenadio Italijane izjavama o Fenerbahceu, sve je rekao drugovima u povjerenju: "Pretjeruje"

Veznjak u centru pažnje

Krunić iznenadio Italijane izjavama o Fenerbahceu, sve je rekao drugovima u povjerenju: "Pretjeruje"

Admin Čaušević

Internet portali koji svakodnevno izvještavaju o Milanu su kazali da je Rade Krunić pretjerao izjavama o stanju u Fenerbahčeu nakon što je sve otkrio svojim prijateljima i to u povjerenju.

Rade Krunić je zimus stigao u Fenerbahče iz Milana na posudbu s tim da turski klub ima pravo da otkupi njegov ugovor, međutim upitno je da li će se to i desiti.

Posljednjih dana bh. veznjak nije u centru pažnje zbog igara na terenu već zbog izjava koje je u povjerenju rekao svojim najbližim prijateljima, a sve je stiglo do turskih medija.

Turski Sporx je prenio kako je Krunić svojim kontaktima od povjerenja otkrio kako osjeća mnogo veći pritisak za igranje u Turskoj nego što je to bio slučaj u Milanu.

"Iako se razumiju poteškoće za razne događaje, poput prijetnje napuštanjem prvenstva, njegove izjave ipak djeluju pretjerano", piše Planeta Milan.

Krunić je do sada uspio skupiti 12 nastupa za Fenerbahče i nije ostavio utisak kakav se od njega očekivalo i vrlo često je bio na udaru kritika.

Oglasi

Istanbulski Kanarinci za vikend igraju protiv Konyaspora. Mediji u Turskoj pišu da će Ismail Kartal konačno Kruniću dati šansu od prve minute.

Razlog za takvu odluku je povreda Ismaila Yukseka, pa je Kartal praktično primoran da u prvi tim stavi Krunića s kojim će prije toga prema pisanju Fotomaca obaviti i privatni razgovor.

Ranije se pisalo kako će Fenerbahče sigurno otkupiti Krunićev ugovor u slučaju da ne istupi iz prvenstva Turske, ali nakon posljednjih dešavanja dosta je upitnika iznad budućnosti fudbalera rođenog u Foči.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Krunić je sezonu počeo kao starter u Milanu, čak je svoju riječ za njega dao i trener Stefano Pioli, ali je u međuvremenu nešto puklo što je i dovelo do transfera u Tursku.

Od dolaska u Fenerbahče u svim takmičenjima je uspio skupiti 16 nastupa, navijači su ga često kritikovali zbog nastupa, a do sada ima svega jednu asistenciju i to u Kupu Turske.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Ja ne znam kako je on mogao u milanu jednom igrat ono sto sam ja video protiv ukrajine je cista nula
0 0
alo888
Obelisk nemas ti pojma Rade je pravi igrač..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti