Navodno ide u Sampdoriju

Rade Krunić od januara u novom klubu?

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Rade Krunić od ljeta bi mogao da promijeni sredinu.

Reprezentativac BiH će, kako tvrde brojni mediji u Italiji, među kojima i La Repubblica, vjerovatno već u januaru napustiti Empoli.

Njegov novi klub trebala bi da bude Sampdorija, koja ima za plan da Krunića dovede na početku godine, ali bi on ostao u Empoliju na posudbi do kraja sezone.

Empoli je za Krunića tražio osam miliona eura, a ugovor s klubom iz Toskane vrijedi mu do ljeta. U Sampdoriji su već igrali Danijel Pavlović i Ervin Zukanović, a svakako da bi Kruniću puno bolje bilo da igra u Seriji A nego u Seriji B.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dvadesettrogodišnji veznjak je protekle dvije godine nosio dres Empolija u koji je stigao iz čačanskog Borca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.