Džeko ne mora žuriti: Odgođen meč Rome i Sampdorije
Foto: EPA

Zbog najavaljenog nevremena

Džeko ne mora žuriti: Odgođen meč Rome i Sampdorije

Utakmica koju su u subotu u Genovi trebali odigrati Sampdorija i Roma odgođena je zbog nadolazećeg nevremena, koje bi područje sjeverozapadne Italije.

Ove informacije objavilo je gradsko vijeće Genove, koje je izdalo i naredbu da se zatvore mnogobrojne ceste i odgode javna okupljanja.

Stadion Luigi Ferraris, na kojem se trebala odigrati utakmica Rome i Sampdorije, se nalazi na području koje u prošlosti često bilo pogađano poplavama, što je doprinijelo odluci da se susret odgodi.

Utakmica je bila zakazana za subotu u 20:45 sati, ali će se o terminu njenog odigravanja naknadno odlučivati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo su dobre vijesti i za našeg Edina Džeku, koji nije danas otputovao u Genovu s ostatkom Romine ekipe, jer očekuje rođenje svog drugog djeteta. Ipak, Edin se sutra trebao priključiti ostatku ekipe, ali, čini se, da ipak neće morati žuriti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi